PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - TOUKOKUU 2022
Liedon PalloJulkaistu: 03.06.2022 21.34

PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - TOUKOKUU 2022

Toukokuu lähestyy loppuaan. Kausi ja eri jälkapallosarjat ovat käynnissä. Liedon Pallon joukkueet ovat pärjänneet sarjoissa hyvikin mallikkaasti. Tsemppiä kaikille sarjoihin vielä ennen kesätaukoa. Toivottavasti jalkapallo tarjoaa teille unohtumattomia hetkiä ystävien seurassa, niin kentällä kuin kentän laidalla.

Toukokuun puolessa välissä järjestetiin joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien yhteinen kokous seuran toimistolla. Asialistalla oli fysioterapeutti Mikko Tenhusen terveiset, joukkueiden kuulumiset sekä toiminnanjohtajan terveiset. Lisäksi tilaisuudessa esiteltiin Talousohjesääntö osaksi Liedon Pallon joukkueiden ja pääseuran toimintaa.

Talousohjesääntö on ns. Elävä dokumentti, jota päivitetään tarpeen ja kommenttien mukaisesti. Julkaistuun talousohjesääntöön voi tutustua LiePAn sivuilla osoitteessa Liedon Pallo - Talousohje. Toivottavasti myös ne rahastonhoitajat ja jojot, jotka ette tähän kokoukseen päässeet ehtisitte tutustua talousohjesääntöön.. Kommentit sekä parannusehdotukset voi lähettää sähköpostilla allekirjoittaneelle.

Valmennuspäällikkö Rane käy tällä hetkellä joukkueita läpi. Rane kouluttaa joukkueille LiePan valmennuslinjaa ja eri-ikäisten lasten harjoitteluperiaatteita. Tässä koulutuksessa on jo joukkueita käynyt ja loput joukkueet käyvät Ranen kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Rane jalkautuu myös kaikkiin joukkueisiin - käy treeneissä varmistamassa ja auttamassa valmennuslinjan ja harjoitteluperiaatteiden jalkauttamisessa.

Lopuksi haluan onnitella tämän kevään uusia ylioppilaita, ammattiin valmistuneita, koulunsa päättäneitä ja kaikkia koululaisia, jotka aloittavat kesälomansa lauantaina 4.6.

Toivon teille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Jarno