Adriano “Adi” Dourado Liedon Pallon edustuksen uusi vastuuvalmentaja
Liedon PalloJulkaistu: 20.12.2021 20.55

Adriano “Adi” Dourado Liedon Pallon edustuksen uusi vastuuvalmentaja

Olen erittäin tyytyväinen, että Liedon Pallon miesten edustusjoukkueeseen on saatu palkattua uusi vastuuvalmentajan ja voimme tänään julkaista hänen nimensä. Kuullessani, että valmennuspäällikkö käy tunnusteluja Adriano “Adi” Douradon kanssa, ensimmäiset ajatukseni olivat kieltämättä hieman epäuskoiset, toteaa Liedon Pallon puheenjohtaja Jarno Kankaanranta.

Liedon Pallossa Adi ottaa vastuulleen miesten edustusjoukkueen valmentamisen sekä osallistuu myös A- Ja B-poikien valmennukseen. Uskon, että Adin historia entisenä veikkausliigapelaajana ja aikaisempi valmennuskokemus tuo Liedon Palloon kokonaisuutena ja kyseisiin joukkueisiin varmasti uusia ajatuksia.

Kun tukenani tulee olemaan kaikki nämä edellä mainitut, olen valmis ottamaan tehtävän vastaan. Olen todella täynnä intoa, kun voin tulla osaksi Liedon Pallon jalkapallo perhettä, toteaa Adi.


Toivotan Adin tervetulleeksi punamustaan LiePa perheeseen ja haluan kiittää valmennuspäällikköä sekä toiminnanjohtajaa valmentajarekryn menestyksekkäästä hoitamisesta. Odotan jo malttamattomana ensi kautta, jossa miesten edustus on mukana uudistuneessa Suomen Cup:ssa sekä nelosdivisioonassa ja naisten edustus kakkodivisioonassa. Toivon näkeväni myös sinut Liedon Keskuskentällä LiePan naisten ja miesten edustusjoukkueiden peleissä, Kankaanranta päättää.