PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - JOULUKUU 2021
Liedon PalloJulkaistu: 07.12.2021 16.08

PUHEENJOHTAJAN KUUKAUSIKIRJE - JOULUKUU 2021

Hei kaikki LiePalaiset!

Aloitan tässä uuden toimintatavan, puheenjohtajan kuukausikirjeen. Tämän kirjeen tavoitteena on lisätä avoimutta ja tiedotusta johtokunnan sekä muun seuran välillä. Tämä ei ole toimintakertomus menneestä kaudesta. Sen aika on keväällä, kevätkokouksessa. Kerron tässä kuitenkin menneestä kaudesta ja ajatuksista tulevaisuutta kohtaan.

Koronasta en haluaisi enää kirjoittaa. Valitettavasti se on kuitenkin vaikuttanut tekemiseemme erilaisten viranomaisten rajoitusten myötä. En halua ottaa kantaa rajoituksiin sen enempää. Toivomukseni on, että lasten ja nuorten harrastuksia ei enää jouduttaisi rajoittamaan, harrastukset saisivat toimia niin pitkään kuin se suinkin on terveysturvallisuus huomioiden mahdollista. Samoin toivon niin kuin uskon hyvin monen toivoman - korona helpottaisi ja päästäisiin vähitellen kohti normaalia elämää.

Kulunut vuosi on ollut osaltani hyvinkin vaiherikas. Aloitin tammikuun alussa LiePan puheenjohtajana, seuraa 2 vuotta johtaneen Tero Karinti jälkeen. Kiitos Terolle noista kahdesta vuodesta. En olisi kovin helpolla uskonut aloittaessani, mitä kaikkea vuosi tuokaan tulessaan. Vuosi tähän asti on ollut vauhdikas ja olemme toimineet monen muutoksen keskellä. Viimeisimpänä olemme rekrytoineet LiePaan uuden toiminnanjohtajan sekä valmennuspäällikön, entisten irtisanouduttua. Kiitän Kimmoa ja Salvaa LiePan eteen tehdystä työstä ja toivotan heillä onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

Uudeksi toiminnanjohtajaksi johtokunta valitsi rekrytointiprosessin päätteeksi Jani Rantasen. Jani aloitti työssään marraskuun alussa. Valmennuspäällikön rekrytointiprosessi saatiin päätökseen marraskuun lopussa. Uudeksi valmennuspäälliköksi johtokunta valitsi Anton Amokranen, joka aloitti työssään joulukuun alussa. Toivotan uudelle toiminnanjohtajalle sekä valmennuspäällikölle onnea ja menestystä tehtäviensä hoidossa.

Vuosi on nyt lähestymässä loppuaan. Vuoden lopun viikkoja tulee leimaamaan erilaiset tutustumiset ja valmistelut tms. uuden toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön tarttuessa toimiinsa. Toivon, että jokainen teistä auttaa ja tukee omalta osaltaan Jania ja Antonia sekä tekee heidän työn aloituksesta mahdollisimman jouhean.

Rauhaisaa joulua ja menestystä vuodelle 2022.

Jarno