Jani Rantanen Liedon Pallon uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.11.2021 alkaen
Liedon PalloJulkaistu: 26.10.2021 18.47

Jani Rantanen Liedon Pallon uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.11.2021 alkaen

Liedon Pallo ry:n johtokunta on valinnut seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi Jani Rantasen (kuvassa oik.). Rantanen aloittaa toimessaan 1.11.2021 alkaen.


- Haluamme kehittää jatkossakin seuran toimintaa ja sekä sen laajuutta voimakkaasti tulevina vuosina ja siitä eteenpäin. Olemme kehittäneet seuraa erittäin arvokkaan vapaaehtoistoiminnan kautta, mutta jäsenmäärältään isona seurana emme voi ottaa jatkoaskelia ilman täysipainoista panosta toiminnan kehittämiseen Jarno Kankaanranta kiteyttää.

Toiminnanjohtajan tehtävään tuli kymmenkunta hakemusta ja loppuvaiheessa valinta tehtiin kolmen soveltuvimmaksi katsotun hakijan joukosta. Liedon Pallon johtokunta haluaa kiittää kaikkia seuraa ja tehtävää kohtaan kiinnostuksensa osoittaneita.

- Joukossa oli paljon mahtavia hakijoita ja hakemuksia, kiitokset kaikille osoitetusta kiinnostuksesta! Rantanen nousi johtokunnan selkeäksi valinnaksi loppuvaiheen arvioinnissa. Hakuvaiheessa esitetyt selkeät kehitysehdotukset seuran eteenpäin viemiseksi vakuuttivat johtokunnan, Kankaanranta jatkaa.

Rantanen ottaa toiminnanjohtajana vastuun seuran yhteistyökumppanuuksien kasvattamisesta ja kehittämisestä, toimintastrategiassa olevien kehityssuunnitelmien toteutuksesta ja seuran yleishallinnosta.


Toivotamme Janin tervetulleeksi LiePa -perheeseen!