Liedon Pallo etsii valmennuspäällikköä
Liedon PalloJulkaistu: 27.09.2021 00.01

Liedon Pallo etsii valmennuspäällikköä


Sinustako uusi Liedon Pallon valmennuksen keulakuva ja suunnannäyttäjä?


Varsinaissuomalainen Liedon Pallo hakee vakituiseen työsuhteeseen valmennuspäällikköä. Liedon Pallo on vuonna 1978 perustettu jalkapallon ja futsalin erikoisseura. Liedon Pallo on 550 pelaajan harrastajamäärältään Liedon kunnan suurin liikuttaja. Liedon Pallossa toimii joukkueita niin eskari-ikäisistä nappuloista ikämiehiin. Miesten edustusjoukkue pelaa 4-divisioonaa ja naisten edustusjoukkue 2-divisioonaa.

Valmennuspäällikön tehtävänä on vastata koko seuran yhtenäisestä valmennuslinjasta ja sen jalkauttamisesta, pelaaja- ja valmentajapolun jatkokehityksestä sekä nuorimpien tyttö- ja poikajoukkueiden kykyryhmien toiminnan koordinoinnista. Valmennuspäällikkö vastaa muiden seurojen kanssa tehtävän YJ-toiminnan koordinoinnista Liedon Pallon puolelta.

Valmennuspäällikkö osallistuu Liedon Pallon osalta VOK-yhteistyön (Valmennusosaamisen kehittäminen) koordinointiin yhdessä yhteistyöseurojen valmennuspäälliköiden kanssa.

Lisäksi työnkuvaan kuuluu kahden ikäluokkajoukkueen vastuuvalmentajana toimiminen. Kyseisten joukkueiden harjoitukset toteutetaan samaan aikaan. Valmennuspäällikkö on vastannut myös miesten edustusjoukkueen valmentamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja innokkaan ja liikuntamyönteisen ympäristön sekä johtokunnan tuen.

Toivomme, että sinulla on lajituntemusta sekä kokemusta ja koulutus, joka tukee työtehtävää.


Työhakemuksen, CV:n ja palkkatoiveineen voit lähettää 7.10 osoitteeseen rekry@liedonpallo.net.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jarno Kankaanranta

Puheenjohtaja

Liedon Pallo Ry

040 7292445