Jäsenmäärät hyvässä kasvussa
Liedon PalloJulkaistu: 07.09.2021 08.57

Jäsenmäärät hyvässä kasvussa

Liedon Pallon pelipassillisten jäsenien määrä on kovassa kasvussa. Koronapandemian kurittaman viime vuoden jälkeen määrä on noussut nousseet yli 150 uudella harrastajalla.

– Viime vuonna pelipassien määrä putosi alas monestakin syystä. Yksi suurimmista syistä oli se, että emme pystyneet koronarajoitusten takia käynnistämään kaikkea toimintaamme, mitä olimme suunnitelleet, toiminnanjohtaja Kimmo Muttilainen sanoo.

Nyt harrastavien jäsenien määrä on taas lähellä 600:aa, missä se oli vuonna 2019. Kasvun eteen seurassa on tehty töitä hartiavoimin.

– Kiersimme "Salvan" (valmennuspäällikkö Sami Rintanen) kaikki Liedon alueen päiväkodit pitämässä heille jalkapallotunteja, ja olemme levittäneet runsaasti tietoa mahdollisuuksista harrastaa jalkapalloa seurassamme, Muttilainen sanoo.

Vaikka jäsenmäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, ei se tarkoita sitä, etteikö mukaan mahtuisi vielä. Liedon Pallosta löytyy seurasta joukkueita, minne jo 6-vuotiaat voivat liittyä mukaan. Mikäli jalkapallon harrastaminen kiinnostaa, kannattaa ottaa suoraan yhteyttä toiminnanjohtaja(a)liedonpallo.net tai puhelimitse 044 775 0167.