Jalkapalloleirit ovat nyt Vaasan jalisleirejä
Liedon PalloJulkaistu: 07.05.2021 14.43

Jalkapalloleirit ovat nyt Vaasan jalisleirejä

Liedon Pallon yhteistyökumppaneiden joukkoon on liittynyt Vaasan Oy, joka tarjoaa tulevan kesän jalkapalloleireille maittavat välipalat.

Jalkapalloleirit kulkevat jatkossa nimellä Vaasan jalisleirit. Ensimmänen niistä järjesteään maanantaista 7. kesäkuuta lähtien aina torstaihin 24. kesäkuuta. Toinen leireistä on maanantaista 2. elokuuta tiistaihin 10. elokuuta. Molemmissa leireissä viikonloput ovat vapaita leireistä.

Leireille järjestetään päivittäin kaksi jalkapalloharjoitusta, mutta lisäksi on aikaa vapaalle touhuamiselle. Leirin mottona on "jalkapallosta voi nauttia monella tavoin".

Ensimmäisen leirin hinta on 200 euroa ja toisen 100 euroa. Jos haluat ilmoittautua molempiin leireihin, on yhteissumma 250 euroa. Osallistumismaksut kattavat välipalan, ohjauksen ja leirivakuutuksen. Leireille voi ilmoittautua, vaikkei jalkapalloa harrastaisikaan tai pelaisi sitä toisessa seurassa kuin Liedon Pallossa.

Ilmoittautuminen tapahtuu täältä. Ole nopea ja ilmoittaudu mukaan! Lasku leireistä lähtee vasta toukokuun puolivälin jälkeen, mikäli leireihin saadaan riittävä määrä ilmoittauneita. Vahvistamme sen ilmoittautuneille mahdollisimman pian.

Lisätietoa leiristä voit lukea täältä:

Tiesithän, että Vaasan Oy on myös yksi Suomen Palloliiton virallisista yhteistyökumppaneista? Lue lisää täältä.