Ilmoittautuminen Perhefutikseen ja Temppukouluun ovat käynnistyneet
Liedon PalloJulkaistu: 19.04.2021 14.21

Ilmoittautuminen Perhefutikseen ja Temppukouluun ovat käynnistyneet

Liedon Pallo on järjestänyt kahtena vuotena Perhefutista ja siitä onkin tullut kiinteä osa seuran jalkapallotoimintaa. Tänä vuonna Perhefutis on tarkoitettu kaikille 3–6-vuotiaille (vuosina 2018–2015 syntyneet) tytöille ja pojille.

Perhefutis on muoto, jossa lapsi yhdessä vanhempansa kanssa harjoittelee liikunnallisia perusjuttuja leikinomaisesti. Perhefutiksessa harjoitellaan liikunnallisia asioita monipuolisesti turvallisesti ja ilman suorituspaineita. Se on erinomainen tapa viettää lapsen kanssa yhteistä laatua aikaa.

Toiminnan tavoitteina on muun muassa tukea lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, antaa vinkkejä vapaa-aikaan, nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien ja oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista.

Liedon Pallon Perhefutiksen ohjaamisesta vastaa koulutetut ohjaajat Sarapinja Salakoski, Siiri Närhi ja Siiri Rautio. Toiminta käynnistyy maanantaina 10. toukokuuta Halmelan kentällä. Vaihtoehtoisia ryhmiä on kaksi. 1. ryhmä harjoittelee kello 17.15–18 ja 2. ryhmä kello 18–18.45. Harjoituksia on kerran viikossa.

Perhefutis jatkuu aina 21. kesäkuuta, kunnes se vetäytyy kesätauolle jatkuakseen maanantaina 2. elokuuta. Ulkovuorojen viimeinen kerta on maanantaina 27. syyskuuta. Perhefutiksen osallistumismaksu on 100 € (+ toimituskulut 1,9 €) sisältäen Liedon Pallon jäsen- ja kausimaksun, vakuutuksen ja Palloliiton pelipassin. Lisäksi kesän perhefutislaisille on tarjolla yllätyslahja.

30.4. päivitys: Perhefutiksen ulkoryhmät ovat tulleet täyteen.

Temppukoulussa jalkapallon perusteita

Liedon Pallon ohjelmistoon palaa parin vuoden tauon jälkeen Temppukoulu, joka on tarkoitettu 5–6-vuotiaille (2016–2015 syntyneille), jossa opetetaan jalkapallon perusteita. Temppukoulussa harjoituksia on kerran viikossa. Toiminta alkaa torstaina 13. toukokuuta Viertolan kentällä kello 17–18.

Temppukoulu jatkuu torstaihin 24. kesäkuuta, kunnes se vetäytyy kesätauolle jatkuen torstaina 5. elokuuta ja viimeinen harjoitus on torstaina 30. syyskuuta.

Temppukoulu maksaa 100 € (+ toimituskulut 1,9 €) sisältäen Liedon Pallon jäsen- ja kausimaksun, vakuutuksen ja Palloliiton pelipassin.

Ilmoittautua Temppukouluun voit täältä.

Jalkapalloleirille mukaan

Liedon Pallo järjestää kaksi jalkapalloleiriä Leirit on suunnattu 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille ja sitä järjestetään arkipäivisin kello 9–16. Jalkapalloleirin harjoituksellisesta sisällöstä vastaa valmennuskoordinaattori Sami Rintanen.

Leirit järjestetään Viertolan kentällä. Jalkapalloleireillä järjestetään kahdet jalkapalloharjoitukset päivässä ja toki ohjelmaan mahtuu myös mukavaa vapaa-aikaakin. Leireille on tuotava omat eväät.

Kaikki jalkapalloleireille osallistuvat on vakuutettu Lähitapiolan ryhmätapaturmavakuutuksella.

Leirimaksut:

Leiri 1:
7.6.–24.6. hintaan 200 €

Leiri 2:
2.8.–10.8. hintaan 100 €

Molemmat leirit yhteensä hintaan 250 €

Ilmoittautua leireille voit tästä linkistä. Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Leirien osallistumismaksut lähetetään toukokuun ensimmäisellä viikolla. Osallistumismaksu pitää olla maksettuna ennen leirille osallistumista.