Liedon Pallon virallinen varustemerkki on Puma ja virallinen varustetoimittaja Intersport Hansa. Seuramalliston kuvasto toimitetaan vuosittain sähköpostilla varustevastaaville ja joukkueenjohtajille. Lisätietoja varusteista ja tilaamisesta antaa seuran toiminnanjohtaja sähköpostitse toiminnanjohtaja(a)liedonpallo.net.

Yhteyshenkilömme Intersportissa seurakauppa-asioissa on Juha Herttolin, puhelin 040-4812 059 ja sähköposti juha.herttolin(at)intersport.fi

Tilaukset pelipaitojen osalta ohjataan kaudella 2019 toiminnanjohtajan kautta. Muut tilaukset joukkueet voivat tehdä suoraan yllä mainitulta yhteyshenkilöltä.

Keskittämällä ostoksesi Intersport Hansaan tuet samalla myös omaa seuraasi.

Kaikista tekemistäsi ostoksista maksetaan hyvitystä seuralle ja Sinun tarvitsee vain mainita oma seurasi ja joukkueesi myymälän kassalla.

Samalla Liedon Pallon jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista ostoksista (myös tarjoushinnoista)! Alennusta et voi käyttää lahjakortteihin tai seuramalliston tuotteisiin, eikä plussakortti-, kuponki- tai Viheltäen menee – tarjouksiin.

Lisäksi Puma tarjoaa joukkueille ja pelaajille 40% alennuksen (suositushinta) ns. ykköskategorian (17.1 18.1 -merkinnät) jalkapallokengistä.