18
TOU
18.00
Miehet 2, Miesten Vitonen

Lieto 2 - TuRaKe  1 - 6

Viertola TN

Tappio 1-6! Takkiin tuli, mutta vähemmän kuin ajateltiin!

Tappio sieltä tuli, 1-6!

Pienempi ja odotettua parempi peli kuitenkin, mitä lähtöasetelma antoi ymmärtää. TuRaKe tulee olemaan koko kuluvan kauden piikki lihassa jokaiselle joukkueelle. Heillä on Vitosen tasolle ylivertainen porukka kasassa. Korkeintaan Nelosessa heille saattaisi tulla sopivan tasoisia vastustajia. Tämä on varmaan heille kivaa hassuttelua vielä tämä vuosi. Muut saavat sitten keskittyä pelaamaan omantasoisia vastaan muissa kauden peleissä.

Kunnia tietysti paremmalle, siitä ei mihinkään pääse. Komeasti ja nopeasti liikkuu kaikki kentällä, jos jätkät sitä vain haluavat tehdä. Eilen he tyytyivät alkuun katselemaan Punamustien vauhtia, onnistuttiin Rezgan toimesta pistämään jopa pallo pussiin puolesta kentästä, kun vastustajan maalivahti hieman roikkui liian kaukana maalista.

Sen jälkeen kentällä ei ollut enää kuin yksi joukkue, joka odotti maalipaikoistaan maaleja. Minkään tasoiset pelin hidastamiset eivät junaa pysäyttäneet ja tauolle mentiin vieraan ansaitussa 1-2 johdossa.

Toinen jakso jatkoi samaa kaavaa ja vieras oli punamustien kenttäpuolella 90 % ajasta. Viimeisteli 4 maalia lisää ja lähti kotiin vähin äänin. Vaikuttava ryhmä, vaikka ehkä aavistuksen arrokantilla asenteella onkin liikenteessä Vitosessa. Tietävät tasonsa ja tuovat sen vielä äänekkäästi esiinkin. Voi ehkä aiheuttaa turhaa jälkipeliä kauden mittaan. Voisi olla paikallaan miettiä käytöstä ihan omien pelaajien turvallisuudenkin takia, ettei provokaatiot johda mihinkään kostotoimenpiteisiin pelin sisällä.

Onnea Neloseen TuRaKeen kavereille. Pelataan keskenäiset hyvässähengessä pois ja mennään eteenpäin. Ensimmäinen sulka mennyt. Toista jäädään odottamaan vielä syksyyn!

Liedon punamustat taas menossa ensi viikolla keskiviikkona, kun vastaan tulee Kuula kotikentällä Viertolassa iltavalaistuksessa klo 20!

Tervetuloa katsomaan oikeantasoista Vitosen kamppailua!

Tilastot

1 - 6

TuRaKe
(1-2)
14'MaaliRamazani Rezgar
38'MaaliMäki Aleksi
42'MaaliJärvistö Joona
49'MaaliKanasaar Taavi
59'Maalimaali Oma
70'MaaliTenho Pyry
80'MaaliTammi Aleksi